Меню
Количка

На килограм

На килограм
Айсберг
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Айсбергът е вид салата, познат със своя хрупкав и освежаващ характер. Той се отличава със следните характеристики: Айсбергът има гъста и хрупкава структура, която го прави отличен избор за салати и сандвичи; Той има нежен и освежаващ вкус, който пасва перфектно с р..
100.00 лв.
Артишок
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамин C;Съдържа натрий, калий, калций, магнезий, цинк, манган, мед;Естествен антиоксидант.Въпреки че често е наричан зеленчук, артишокът всъщност е вид трън и е братовчед на магарешкия бодил. А..
123.00 лв.
Бейби Картофи
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Имат изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богати на витамини B и C;Съдържат калий, магнезий, манган, мед, желязо, цинк, фосфор, натрий;Високо съдържание на фибри.Бейби картофките са идеалното ястие или гарнитура, ако разчитате на бързо и лесно п..
123.00 лв.
Бял патладжан
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Белият патладжан е вкусен и универсален зеленчук, който може да бъде използван в разнообразни кулинарни рецепти: Белият патладжан има блед цвят и изящна външност, като предоставя естетическа стойност на ястията;Той има подобни хранителни свойства като обикновения патладжан - ..
100.00 лв.
Бяла ряпа
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Бялата ряпа е вкусен и хранителен зеленчук с разнообразни възможности за употреба в кулинарията: Бялата ряпа има бял корен и нежен, сладостен вкус, който я прави идеална за сурово консумиране и готварско приложение; Тя е богата на фибри, витамини, минерали и антиок..
100.00 лв.
Грейпфрут
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits; Богат на витамин А, B9 и C;Съдържа калций, фосфор, желязо, магнезий, калий, ликопен;Чудесен източник на пектинови фибри (от ципите);Грейпфрутът може да се консумира както в сурово състояние, понякога лек..
123.00 лв.
Грозде - Бяло
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини А, В, С, D, Е и PP;Съдържа калций, желязо и магнезий.Бялото грозде, предоставено от Exotics Fruits e сочно и много вкусно. Белите сортове имат редица полезни свойства за човешкото здрав..
123.00 лв.
Грозде - Розе
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини А, В, С, D, Е и PP;Съдържа калций, желязо и магнезий.Гроздето розе е сред най-търсените видове, поради сочността и уникалния си вкус. Гроздето съдържа около 80% вода, което го превръща ..
123.00 лв.
Грозде - Черно
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини А, В, С, Е, К и PP;Съдържа калций, калий, желязо, фосфор, магнезий, цинк, йод и други.В световен мащаб са познати близо 16 000 сорта грозде. Поради своя цвят, аромат и вкус, черното гро..
123.00 лв.
Гуава
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Съдържа ликопен, манган, фолиева киселина, калий;Един от най-богатите източници на витамин С;Мощен антиоксидант.Гуавата е суперплод, уникален по рода си, с опияняващ силен и сладък аромат. Популярен е зар..
123.00 лв.
Джакфрут
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамин C и А;Съдържа калий, калций, фосфор и желязо;Добър източник на фибри.Родината на джакфрута е Индия. Често е наричан „индийско хлебно дърво“ и е най-големият ядивен плод, който е растящ на..
123.00 лв.
Джинджифил
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамин C и B6;Съдържа желязо, натрий, калий, магнезий, фосфор, цинк и други;Смятан за билково лекарство.Джинджифилът е добре позната иразпространена съставка в кулинарията, но многобройните му п..
123.00 лв.
Показани 1 от 12 | 68 (6 Страници)