Меню
Количка

Свежи подправки

Свежи подправки
Цената е за 25 гр.Босилекът е ароматична прясна подправка със свеж и интензивен вкус. Той е известен със следните ползи за здравето: Босилекът е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и предпазват клетките от увреждане. Той съдържа витамини и минерали к..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой.Джодженът е популярна подправка с освежаващ аромат и вкус. Тя предлага множество ползи: Джодженът е богат на вода, което помага за хидратацията на организма; Той съдържа малко калории, което го прави подходящ избор за хора, които следят диета за отслабване; Джод..
100.00 лв.
Цената е за 25 гр.Дивият лук е ароматна подправка със силно и характерно пикантно-луков вкус. Той предлага множество ползи: Дивият лук съдържа витамини и минерали като витамин C, витамин К и фолиева киселина, които са необходими за поддържането на здравето; Той има антибактериални и пр..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой.Естрагонът е ароматна прясна подправка със силно и характерно ухание и вкус. Той се използва широко в кулинарията и предлага множество ползи за здравето: Естрагонът се отличава със своите антиоксидантни свойства, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомага..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой.Лимонената мащерка, известна още като цитрусова мащерка, е ароматно тревисто растение с изразителен цитрусов аромат и вкус. Тя е популярна добавка в готварството и предлага множество ползи: Лимонената мащерка има освежаващ и леко пикантен вкус, който я прави отлично допъл..
100.00 лв.
Лимонена трева
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Лимонената трева, известна още като цитронела, е ароматно тревисто растение, което предлага множество ползи: Лимонената трева има освежаващ и цитрусов аромат, който я прави популярна добавка в чайове, напитки и ястия; Тя се използва за приготвянето на ароматни и ос..
100.00 лв.
Цената е за 25 гр.Мащерката е ароматна подправка със свеж, билков аромат и леко пикантен вкус. Тя предлага множество ползи: Мащерката е богата на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат здравето на клетките; Тя съдържа етерични масла, като тимол и ка..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой.Ментата е ароматна подправка със свеж и освежаващ вкус. Тя предлага множество ползи: Ментата съдържа естествени етерични масла, които помагат при усвояването на храната и подпомагат храносмилането; Тя има успокояващ ефект върху стомашно-чревната система и може да пом..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой.Риганът е ароматна подправка с пикантен вкус и приятен аромат. Тя предлага множество ползи: Риганът е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат здравето на клетките; Той съдържа етерични масла, като карвакрол и тимол, които ..
100.00 лв.
Цената е за 25 гр.Розмаринът е ароматна прясна подправка със силно ухание и вкус. Той се използва широко в кулинарията и предлага множество ползи за здравето: Розмаринът съдържа важни антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат здравето на клетките. Той ..
100.00 лв.
Салвия - прясна 25 гр.
Нов Топ продукт
Цената е за 25 гр.Салвията е прясна ароматична подправка със силно и пикантно ухание. Тя е известна със следните ползи за здравето: Салвията съдържа антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и предпазват клетките от увреждане. Тя съдържа витамини и минерали като ви..
100.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)