Меню
Количка

Плодове

Плодове
Авокадо
Топ продукт
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини B, С, E и K;Съдържа калий, магнезий, манган, мед, желязо, цинк, фосфор;Сред първите места в списъка на най-здравословните храни на планетата.Знаете ли, че има над 400 вида авокадо? Всички т..
122.00 лв.
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини B, С, E и K;Съдържа калий, магнезий, манган, мед, желязо, цинк, фосфор;Сред първите места в списъка на най-здравословните храни на планетата.Авокадото е уникален плод, един от най-вкусните ..
123.00 лв.
Авокадо Гигант
Няма наличност
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини B, С, E и K Съдържа калий, магнезий, манган, мед, желязо, цинк, фосфорСред първите места в списъка на най-здравословните храни на планетатаАвокадото гигант е перфектно за добавяне към всичк..
123.00 лв.
Аеро Ананас Аеро Ананас
Топ продукт
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамини B и С;Съдържа желязо, калций, тиамин, фолиева киселина, пантотенова киселина, магнезий, манган и калий;Знаете ли, че на ананасите им отнема почти три години, за да узреят? Аеро Ананасът е ун..
123.00 лв.
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамин C и провитамин АСъдържа ниски порции от широк кръг минерали, преобладават калий и медМангото е уникален плод, наричано е и „плод на кралете“. А Аеро Мангото е сорт, който е сочен, сладък и мн..
123.00 лв.
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамини B и С;Съдържа желязо, калций, тиамин, фолиева киселина, пантотенова киселина, магнезий, манган и калий.Ананасът е един от предпочитаните, екзотични плодове у нас и това не е случайно, ананас..
123.00 лв.
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамини B и С;Съдържа желязо, калций, тиамин, фолиева киселина, пантотенова киселина, магнезий, манган и калий;Два пъти по-сладък от традиционния сорт ананас.Extra Sweet ананасът от Exotics Fruits с..
123.00 лв.
Цената е за килограм.Бананите за готвене са изключително вкусни и имат много разнообразни приложения в кулинарията; 100% гарантирано качество от Exotics Fruits; Богати на витамини A, B1, B2 и D; Съдържат каротин, калий, натрий, калций, магнезий, фосфор, желязо, манган, както и разтворими ..
100.00 лв.
Цената е за брой.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамини B и C;Съдържа магнезий, калий, желязо, фосфор, натрий и цинк;Източник на важни антиоксиданти.Меката част на кокоса и млякото се използват за производството на редица кулинарни продукти – стъ..
123.00 лв.
Цената е за 125 гр.Имат изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богати на витамини А, B1, B2, D;Съдържат каротин, калий, натрий, калций, магнезий, фосфор, желязо, манган, разтворими и неразтворими фибри като пектин.Боровинките са едни от най-богатите храни на биоактивн..
123.00 лв.
Грейпфрут
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits; Богат на витамин А, B9 и C;Съдържа калций, фосфор, желязо, магнезий, калий, ликопен;Чудесен източник на пектинови фибри (от ципите);Грейпфрутът може да се консумира както в сурово състояние, понякога лек..
123.00 лв.
Грозде - Бяло
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богато на витамини А, В, С, D, Е и PP;Съдържа калций, желязо и магнезий.Бялото грозде, предоставено от Exotics Fruits e сочно и много вкусно. Белите сортове имат редица полезни свойства за човешкото здрав..
123.00 лв.
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)