Меню
Количка

Зеленчуци

Зеленчуци
Айсберг
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Айсбергът е вид салата, познат със своя хрупкав и освежаващ характер. Той се отличава със следните характеристики: Айсбергът има гъста и хрупкава структура, която го прави отличен избор за салати и сандвичи; Той има нежен и освежаващ вкус, който пасва перфектно с р..
100.00 лв.
Артишок
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамин C;Съдържа натрий, калий, калций, магнезий, цинк, манган, мед;Естествен антиоксидант.Въпреки че често е наричан зеленчук, артишокът всъщност е вид трън и е братовчед на магарешкия бодил. А..
123.00 лв.
Цената е за 500 гр.Имат изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богати на витамин А и C;Съдържат манган, мед, фосфор, калий и други;Истинска суперхрана.Аспержите се консумират поради изключителния им вкус и лечебните им свойства вече почти 2000 години. В Древен Египет ..
123.00 лв.
Цената е за 500 гр.Имат изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Отличен източник на витамин К, Е, С, А, B1, B2, B3 и B6;Съдържат диетични фибри, манган, мед, фосфор, калий и протеини.През 18 век крал Луи XIV се впечатлява от аспержите и поради тази причина те получават..
123.00 лв.
Бейби Картофи
Цената е за кг Няма наличност
Цената е за килограм.Имат изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богати на витамини B и C;Съдържат калий, магнезий, манган, мед, желязо, цинк, фосфор, натрий;Високо съдържание на фибри.Бейби картофките са идеалното ястие или гарнитура, ако разчитате на бързо и лесно п..
123.00 лв.
Изберете разфасовка - 100 гр. | 500 гр. | 1000 гр. Бейби спанакът е нежен и вкусен зеленчук, който предлага множество ползи: Той е източник на витамини и минерали, включително витамин A, витамин C, витамин K и желязо; Бейби спанакът е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата ..
100.00 лв.
Бок Чой
Нов В наличност
Цената е за брой. Има хрупкава текстура и нежен вкус - популярен сред възхитителите на азиатска кухня; Богат на витамини A, C и K, както и на фолиева киселина; Носи настроение и свежест във всяка хранителна комбинация; Вариативен и универсален зеленчук за готвен..
100.00 лв.
Цената е за 350 гр.Брюкселското зеле е изключително хранителен и вкусен зеленчук, който предлага множество ползи: То е източник на витамини и минерали, включително витамин C, витамин K, витамин A, фолиева киселина и калий; Брюкселското зеле е богато на фибри, които подпомагат храносмил..
100.00 лв.
Цената е за 1 брой връзка.Белят лук на връзка е ароматен и освежаващ зеленчук, подходящ за употреба в салати и други ястия. Той предлага множество ползи: Белият лук е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и подпомагат здравето на клетките; Той има анти..
100.00 лв.
Бял патладжан
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Белият патладжан е вкусен и универсален зеленчук, който може да бъде използван в разнообразни кулинарни рецепти: Белият патладжан има блед цвят и изящна външност, като предоставя естетическа стойност на ястията;Той има подобни хранителни свойства като обикновения патладжан - ..
100.00 лв.
Бяла ряпа
Цената е за кг Нов
Цената е за килограм.Бялата ряпа е вкусен и хранителен зеленчук с разнообразни възможности за употреба в кулинарията: Бялата ряпа има бял корен и нежен, сладостен вкус, който я прави идеална за сурово консумиране и готварско приложение; Тя е богата на фибри, витамини, минерали и антиок..
100.00 лв.
Джинджифил
Цената е за кг
Цената е за килограм.Има изключителен вкус и аромат;100% гарантирано качество от Exotics Fruits;Богат на витамин C и B6;Съдържа желязо, натрий, калий, магнезий, фосфор, цинк и други;Смятан за билково лекарство.Джинджифилът е добре позната иразпространена съставка в кулинарията, но многобройните му п..
123.00 лв.
Показани 1 от 12 | 50 (5 Страници)